Adverteren bij mamablog Love2BeMama - DutchFamilyWorks
325
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-325,page-child,parent-pageid-27,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

LOVE2BEMAMA.COM

“Love2BeMama is een feest van herkenning!”

``Je bereikt tot 120.000 unieke bezoekers in de doelgroep: jonge gezinnen, zwangeren, moeders met jonge kinderen in de leeftijd tot 10 jaar.``

Vlogs op Love2BeMama

Love2BeMama.com is een blog voor hippe mama’s (to be) met een doelgroep in de leeftijd van 20-45 jaar. Voor de lezers van Love2BeMama is het blog een feest der herkenning. Met onderwerpen voor jonge gezinnen, zwangeren, moeders met baby’s en jonge kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar.
Dagelijks verschijnt er nieuwe content op Love2BeMama, in verschillende interests-rubrieken. Hier wordt met veel plezier hard aan gewerkt door een team van leuke bloggers. Als hoofdredacteur en Social Media Influencer ben ik gespecialiseerd in het schrijven van content op maat. Ook als het gaat om een advertentie of commerciële boodschap ‘verpakken’ in pakkende content. Als moeder van drie kinderen weet ik precies wat de doelgroep wil lezen, hebben en zien.

 

MOGELIJKHEDEN

Er zijn diverse mogelijkheden om te adverteren op Love2BeMama.com. Dat gaat van het benoemen van jouw product/merk/shop/bedrijf tot een volledig specifiek over jou geschreven blogartikel (dedicated post / advertorial). Ook is het mogelijk om gesponsorde vermeldingen op Instagram en Facebook in te kopen of zelfs een complete blog-  & social campagne op maat te ontwerpen en lanceren. Ook YouTube video’s zijn mogelijk.

 

Wil jij in de wereld van mamabloggers werken met een grote social influencer? Wil jij adverteren op ons mamablog met branded content of een advertentie op maat? Neem gerust contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.

De cijfers van Love2BeMama in juni 2017:

7000

TWITTER

4600

INSTAGRAM

1600

PINTEREST

3300

NIEUWSBRIEF

35000

FACEBOOK

190000

BEZOEKERS

120000

UNIEKE BEZOEKERS

230000

PAGEVIEWS

Overige campagnes:

Campagne Crayola:
5 blogs over het hele jaar verspreid in verschillende onderwerpen.

Campagne Duracel:
10x wat staat er op het verlanglijstje van een 6-jarig meisje.
Views: 8000

Campagne Douwe Egberts:
Tips zo organiseer je een High Coffee met kerst.
Views: 3000

Campagne Quooker
met 4 blogs, video’s en een artikel in de VT Wonen.

7x Hoe houd je je huis schoon en opgeruimd?
Views: 3500

Een greep uit de merken waar Love2BeMama mee heeft samenwerkt:

REIZEN/UITJES

Martinhal Beach Resort Portugal, Disneyland Parijs, Eurocamp, Farmcamps, Landal, Center Parcs, De Efteling, Phantasialand, Visit Denmark.

BABY'S/KINDEREN

Stokke, Polarn O Pyret, Medela, Pampers, Kruidvat luiers, Disneyland Paris, Weleda, Wicky, Honig, Douw Egberts.

HUIS/HUISHOUDEN/VROUWEN

Superkeukens, Quooker, Honig, Triumph, Robijn, Albert Heijn, Streekbox, De Ruijter, LG, Telfort, Braun Keukenmachine, McDonalds.

Samenwerking Femmefab:

Love2BeMama is aangesloten bij het mediabureau Femmefab. Mocht je interesse hebben om te adverteren bij Love2BeMama in samenwerking met Femmefab neem dan contact met mij op en ik zal je doorverwijzen naar de juiste persoon.