Adverteren bij mamablog Love2BeMama - DutchFamilyWorks
325
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-325,page-child,parent-pageid-27,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

LOVE2BEMAMA.COM

“Love2BeMama is een feest van herkenning!”

``Je bereikt tot 120.000 unieke bezoekers in de doelgroep: jonge gezinnen, zwangeren, moeders met jonge kinderen in de leeftijd tot 10 jaar.``

Vlogs op Love2BeMama

Love2BeMama.com is een blog voor hippe mama’s (to be). De doelgroep zijn zwangeren, jonge moeders en moeders met tieners en pubers.

Voor de lezers van Love2BeMama is het blog een feest der herkenning. Met onderwerpen voor jonge gezinnen, zwangeren, moeders met baby’s en jonge kinderen en moeders met pubers in de leeftijd vanaf 10 jaar. Deze laatste doelgroep wordt een steeds belangrijkere doelgroep voor Love2BeMama. Voor deze moeders is er nog weinig online te vinden en ik merk dat daar behoefte aan is. Mijn lezers zijn door de jaren heen meegegroeid met Love2BeMama en hebben inmiddels ook oudere kinderen. Voor de moeders met tieners hebben we de Facebook groep ‘Hoe overleef ik mijn pubers’ opgericht.

Dagelijks verschijnt er nieuwe content op Love2BeMama, in verschillende interests-rubrieken. Hier wordt met veel plezier hard aan gewerkt door een team van leuke bloggers. De content komt in de vorm van video’s, stories (waar ik het écht leven laat zien) en Instagram post. Maar ook content in de verschillende Facebook groepen (Love2BeMama Clubhuis, Hoe overleef ik mijn pubers?) en op de Love2BeMama Facebook pagina.

Ik heb 10 jaar ervaring in deze branche en ben een influencer, content creator, storyteller en Social Media expert. Ik ben gespecialiseerd in het schrijven van content op maat en ik weet wat mijn volgers willen lezen. Ook als het gaat om een commercieele boodschap ‘verpakken’ in pakkende content. Mijn ervaring als moeder van drie weet ik heel goed in te zetten.

 

MOGELIJKHEDEN

Er zijn diverse mogelijkheden om te adverteren op Love2BeMama.com. Dat gaat van het benoemen van jouw product/merk/shop/bedrijf tot een volledig specifiek over jou geschreven blogartikel (dedicated post / advertorial). Ook is het mogelijk om gesponsorde vermeldingen op Instagram en Facebook in te kopen of zelfs een complete blog-  & social campagne op maat te ontwerpen en lanceren. Ook YouTube video’s zijn mogelijk.

 

Wil jij in de wereld van mamabloggers werken met een grote social influencer? Wil jij adverteren op ons mamablog met branded content of een advertentie op maat? Neem gerust contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.

De cijfers van Love2BeMama in juni 2017:

7000

TWITTER

4600

INSTAGRAM

1600

PINTEREST

3300

NIEUWSBRIEF

35000

FACEBOOK

190000

BEZOEKERS

120000

UNIEKE BEZOEKERS

230000

PAGEVIEWS

Overige campagnes:

Campagne Crayola:
5 blogs over het hele jaar verspreid in verschillende onderwerpen.

Campagne Duracel:
10x wat staat er op het verlanglijstje van een 6-jarig meisje.
Views: 8000

Campagne Douwe Egberts:
Tips zo organiseer je een High Coffee met kerst.
Views: 3000

Campagne Quooker
met 4 blogs, video’s en een artikel in de VT Wonen.

7x Hoe houd je je huis schoon en opgeruimd?
Views: 3500

Een greep uit de merken waar Love2BeMama mee heeft samenwerkt:

REIZEN/UITJES

Martinhal Beach Resort Portugal, Disneyland Parijs, Eurocamp, Farmcamps, Landal, Center Parcs, De Efteling, Phantasialand, Visit Denmark.

BABY'S/KINDEREN

Stokke, Polarn O Pyret, Medela, Pampers, Kruidvat luiers, Disneyland Paris, Weleda, Wicky, Honig, Douw Egberts.

HUIS/HUISHOUDEN/VROUWEN

Superkeukens, Quooker, Honig, Triumph, Robijn, Albert Heijn, Streekbox, De Ruijter, LG, Telfort, Braun Keukenmachine, McDonalds.

Samenwerking Femmefab:

Love2BeMama is aangesloten bij het mediabureau Femmefab. Mocht je interesse hebben om te adverteren bij Love2BeMama in samenwerking met Femmefab neem dan contact met mij op en ik zal je doorverwijzen naar de juiste persoon.