Adverteren bij mamablog Love2BeMama - DutchFamilyWorks
325
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-325,page-child,parent-pageid-27,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

LOVE2BEMAMA.COM

“Love2BeMama is een feest van herkenning!”

``Je bereikt tot 120.000 unieke bezoekers in de doelgroep: jonge gezinnen, zwangeren, moeders met kinderen van 0 tot 14 jaar``

Vlogs op Love2BeMama

MEERWAARDE VAN SAMENWERKEN MET DUTCH FAMILY WORKS:

 

Het is onze kracht dat we onafhankelijk werken in de online advertising. Dat heeft voordelen voor jou:

  • Je bent goedkoper uit dan bij grote mediabureaus.
  • Je hebt meer persoonlijk contact. 
  • We kunnen snel handelen. 
  • We maken voor jou creatieve en unieke campagnes die geloofwaardig en echt zijn. 

 

Wel werken we al jaren samen met de leukste merken en bureaus.

Mocht je interesse hebben in een samenwerking, of je wilt adverteren, neem contact op met Linda via mail@dutchfamilyworks.com.

Mogelijkheden Adverteren Mamablog Love2BeMama

Love2BeMama.com is een blog voor hippe mama’s (to be). De doelgroep zijn zwangere vrouwen, jonge moeders en moeders met tieners en pubers.

 

Deze laatste groep moeders wordt een steeds belangrijkere doelgroep voor Love2BeMama. Voor deze moeders is er nog weinig online te vinden en ik merk dat daar behoefte aan is. Mijn lezers zijn door de jaren heen meegegroeid met Love2BeMama en hebben inmiddels ook oudere kinderen. Voor de moeders met tieners hebben we de Facebookgroep ‘Hoe overleef ik mijn pubers’ opgericht.

 

Dagelijks verschijnt er nieuwe content op Love2BeMama, in verschillende interests-rubrieken. Hier wordt met veel plezier aan gewerkt door een team van bloggers. De content komt in de vorm van blogartikelen, maar ook video’s, stories (waar ik het échte leven laat zien) en Instagram berichten. Ook plaatsen we content in de verschillende Facebookgroepen (Love2BeMama Clubhuis, Hoe overleef ik mijn pubers?) en op de Love2BeMama Facebookpagina.

 

MOGELIJKHEDEN

Er zijn diverse mogelijkheden om te adverteren op de website en social media kanalen van Love2BeMama.com. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een vermelding in onze Things2Do, Webshops2Love of Products2Love catalogussen, een doorlopende samenwerking om naamsbekendheid te creëren, een persreis of een Social Media campagne op maat. Daarnaast zijn er nog meer mogelijkheden waar wij jou graag persoonlijk over informeren en adviseren.

 

Wil jij overleggen over de mogelijkheden van een samenwerking tussen onze bedrijven? Neem gerust contact op met account- en projectmanager Linda Bosscher, via mail@dutchfamilyworks.comWe denken graag met je mee over een campagne op maat.

 

GEAR

Voor het maken van content maken wij gebruik van verschillende (spiegelreflex) fotocamera’s, een DJI Mavic drone en de GoPro Super HERO 7. We editten onze content zelf.

De cijfers van Love2BeMama in november 2020:

5000

INSTAGRAM

1900

PINTEREST

3600

NIEUWSBRIEF

37000

FACEBOOK

1000

Hoe overleef ik mijn pubers?

1500

Love2BeMama Clubhuis

85000

BEZOEKERS

79000

UNIEKE BEZOEKERS

210000

PAGEVIEWS

Overige campagnes uit het verleden:

Samenwerking merken Love2BeMama

De afgelopen jaren heeft Love2BeMama samengewerkt met vele (grote) merken. Een greep uit onze campagnes:

Campagne Crayola:
5 blogs over het hele jaar verspreid in verschillende onderwerpen.

Campagne Duracel:
10x wat staat er op het verlanglijstje van een 6-jarig meisje.
Views: 8000

Campagne Douwe Egberts:
Tips zo organiseer je een High Coffee met kerst.
Views: 3000

Campagne Quooker
met 4 blogs, video’s en een artikel in de VT Wonen.

7x Hoe houd je je huis schoon en opgeruimd?
Views: 3500

Een greep uit de merken waar Love2BeMama mee heeft samenwerkt:

REIZEN/UITJES

Martinhal Beach Resort Portugal, Disneyland Parijs, Eurocamp, Farmcamps, Landal, Center Parcs, De Efteling, Phantasialand, Visit Denmark, Oostenrijk wintersport

BABY'S/KINDEREN

Squla, Nintendo, LEGO, Stokke, Polarn O Pyret, Pampers, Kruidvat luiers, Disneyland Paris, Weleda, Wicky, Honig, Douw Egberts.

HUIS/HUISHOUDEN/VROUWEN

Superkeukens, Quooker, Honig, Triumph, Robijn, Albert Heijn, Streekbox, De Ruijter, LG, Telfort, Braun Keukenmachine, McDonalds, VELUX dakramen