Blog brand WomensGlossy - DutchFamilyWorks
807
page-template-default,page,page-id-807,page-child,parent-pageid-27,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

WOMENSGLOSSY.COM

“WomensGlossy: voor onafhankelijke, zelfstandige vrouwen van 30 – 45 jaar!”

``Speciaal gericht op de doelgroep vrouwen van 30-45 jaar, met blogartikelen en andere content over de onderwerpen: mindfulness, werk, sparen, huis kopen, hypotheek, carrière, vrije tijd, vakanties, reizen, gezondheid, food, wijn en koffietentjes. Een glossy lifestyle blog voor vrouwen!``

Mogelijkheden Adverteren vrouwenblog WOMENSGLOSSY

Nog niet zo lang geleden gelanceerd is het nieuwe blog ‘Womensglossy.com’.  Speciaal gericht op de doelgroep vrouwen van 30-45 jaar, met blogartikelen en andere content over de onderwerpen: mindfulness, werk, sparen, huis kopen, hypotheek, carrière, vrije tijd, vakanties, reizen, gezondheid, food, wijn en koffietentjes. Een glossy lifestyle blog voor vrouwen!

 

Mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om te adverteren op de website en social media kanalen van WomensGlossy.com. Neem contact op voor de mogelijkheden, deze bespreken we graag met jou. Neem gerust contact op met account- en projectmanager Mike Bosscher, via mike@dutchfamilyworks.com We denken graag met je mee over een campagne op maat.

MEERWAARDE VAN SAMENWERKEN MET DUTCH FAMILY WORKS:

 

Het is onze kracht dat we onafhankelijk werken in de online advertising. Dat heeft voordelen voor jou:

 

  • Je bent goedkoper uit dan bij grote mediabureaus.
  • Je hebt meer persoonlijk contact. 
  • We kunnen snel handelen. 
  • We maken voor jou creatieve en unieke campagnes die geloofwaardig en echt zijn. 

 

Wel werken we al jaren samen met de leukste merken en bureaus.

Mocht je interesse hebben in een samenwerking, of je wilt adverteren, neem contact op met Mike via mike@dutchfamilyworks.com.