Blog brand WomensGlossy - DutchFamilyWorks
807
page-template-default,page,page-id-807,page-child,parent-pageid-27,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

WOMENSGLOSSY.COM

“WomensGlossy: voor onafhankelijke, zelfstandige vrouwen van 30 – 45 jaar!”

``Speciaal gericht op de doelgroep vrouwen van 30-45 jaar, met blogartikelen en andere content over de onderwerpen: mindfulness, werk, sparen, huis kopen, hypotheek, carrière, vrije tijd, vakanties, reizen, gezondheid, food, wijn en koffietentjes. Een glossy lifestyle blog voor vrouwen!``

Vers van de pers en net gelanceerd is het nieuwe blog brand ‘WomensGlossy.com’.  Speciaal gericht op de doelgroep vrouwen van 30-45 jaar, met blogartikelen en andere content over de onderwerpen: mindfulness, werk, sparen, huis kopen, hypotheek, carrière, vrije tijd, vakanties, reizen, gezondheid, food, wijn en koffietentjes. Een glossy lifestyle blog voor vrouwen!

 

Heb jij een product, merk, webshop of bedrijf en wil je graag samenwerken? Leuk! Wij weten als geen ander wat de doelgroep interessant vindt gaan graag samen met je aan de slag met een persoonlijke, eerlijke en op maat gemaakte campagne.

 

MOGELIJKHEDEN

Er zijn diverse mogelijkheden om te adverteren op WomensGlossy.com. Dat gaat van het benoemen van jouw product/merk/shop/bedrijf tot een volledig en specifiek over jou of jouw product geschreven blogartikel (dedicated post / advertorial). Ook is het mogelijk om gesponsorde vermeldingen op Instagram en Facebook in te kopen of zelfs een complete blog-  & social campagne op maat te ontwerpen en lanceren. Ook YouTube video’s zijn mogelijk.

 

Wil jij samenwerken met een grote social influencer? Wil jij adverteren op ons lifestyleblog met branded content of een advertentie op maat? Neem gerust contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.

ZAKELIJKE MOGELIJKHEDEN

Let op: Ik plaats geen blogartikelen met producten in ruil voor exposure. Bij interesse in een samenwerking verwijs ik je naar onderstaande mogelijkheden. Wanneer het om een gesponsorde blog gaat vermeld ik dit erbij in de blog.

Advertorials: We schrijven een blog inclusief video en/of beeld over het merk. Dit is inclusief Social Media shares. De advertorial wordt op maat geschreven en alles wordt door onze redactie gemaakt en bedacht.
Mail ons voor de mogelijkheden en tarieven.

Social Media campagne: Een product placement op Instagram? Een korte advertentie op Facebook of een (vermelding in) een filmpje? Ook dat is mogelijk!
Mail ons voor de mogelijkheden en tarieven.

Compleet pakket op maat: We gaan graag met jou op zoek naar de perfecte online campagne. Wat jij wilt voor je bedrijf kunnen wij realiseren! We zijn creatief en leggen een super plan op tafel, met maximaal bereik.
Mail ons voor de mogelijkheden en tarieven.

Spotlight voor kleine shops en bedrijven: Past jouw merk, webshop of bedrijf bij dit blog? We helpen je graag in de spotlights. Voor kleine bedrijven zijn er mogelijkheden voor een gereduceerd tarief. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een OOTD post (outfit of the day) of een uitgelicht product.

Giveaways: Heb jij een leuke giveaway of winactie in gedachten? Iets dat perfect past bij onze doelgroep? Stuur ons een mailtje met je aanbod.

Persreis, dagje weg, vakantie, hotspot: Wil je een accommodatie of vakantie onder de aandacht brengen? Wij komen graag langs op uitnodiging! Ook voor dagjes weg zijn wij te benaderen.

Banners: Uiteraard is het mogelijk een banner te laten plaatsen op WomensGlossy.com.
Mail ons voor de mogelijkheden en tarieven.

Freelance klussen: Linda schrijft gastblogs voor externe websites. Wil je haar inhuren voor een freelance schrijfklus? Vertel wat je wilt en wij vertellen jou wat de mogelijkheden zijn.

Samenwerkingen

Linda heeft voor Love2BeMama al samengewerkt met grote bedrijven. Een greep uit de meest recente samenwerkingen vind je hier.

De cijfers van Women’s Glossy in augustus 2017:

Omdat Women’s Glossy net live is zijn er nog geen recente statistieken. Maar we hebben wel ruime ervaring met online advertising (op maat). Bekijk eens deze website voor alle achtergrondinformatie. Binnenkort publiceren wij hier de eerste cijfers en statistieken.

Women’s Glossy is actief op FacebookTwitter én Instagram.

Mail ons voor de mogelijkheden of de tarievenkaart.

4

TWITTER

119

INSTAGRAM

1332

FACEBOOK

-

BEZOEKERS

-

UNIEKE BEZOEKERS

-

PAGEVIEWS

Recent geplaatste artikelen op Women’s Glossy:

COMING SOON!