Adverteren bij online uitgeverij voor blog brands - DutchFamilyWorks
27
page-template-default,page,page-id-27,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ADVERTEREN & BRANDS
Online uitgeverij DutchFamilyWorks

DUTCHFAMILYWORKS IS EEN ONLINE UITGEVERIJ VOOR BLOG BRANDS. ER ZIJN VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN OM TE ADVERTEREN.

Ga je een samenwerking aan met DutchFamilyWorks? Dan werk je samen met mij, Linda Bosscher. Een persoonlijke samenwerking. Ik werk samen met een leuk, professioneel team van medewerkers. Voor de advertenties ben ik zelf jouw persoonlijke aanspreekpunt. Alle advertorials, sponsored topics op Social Media of andere vormen van advertenties of commerciële content coördineer en schrijf ik zelf.

Op dit moment draait het blog Love2BeMama op volle kracht, en zijn andere brands in ontwikkeling. Zo gaat WomensGlossy.com live op 14 juli 2017. Love2BeMama heeft sinds maart 2015 ook een webshop.

 Love2BeMama.com

Bereik tot 120.000 unieke bezoekers in de doelgroep: jonge gezinnen, zwangeren, moeders met jonge kinderen in de leeftijd tot 10 jaar.

WOMEN’S GLOSSY juli 2017

Achter de schermen werken we aan de ontwikkeling van een nieuw platform voor vrouwen van 30-45 jaar. Onderwerpen: mindfulness, werk, sparen, huis kopen, hypotheek, carrière, vrije tijd, vakanties, reizen, gezondheid, food, wijn en koffietentjes. Een glossy lifestyle blog voor vrouwen!

Wil je meer informatie over adverteren via DutchFamilyWorks op één van de platformen? Neem dan contact op met Linda Bosscher, via: mail@dutchfamilyworks.com, of bel met: 06-23740853