Adverteren bij online uitgeverij voor blog brands - DutchFamilyWorks
27
page-template-default,page,page-id-27,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ADVERTEREN & BRANDS
Online uitgeverij DutchFamilyWorks

ADVERTEREN OP BLOGS. VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN OM TE ADVERTEREN

MEERWAARDE VAN SAMENWERKEN MET DUTCH FAMILY WORKS:

Het is onze kracht dat we onafhankelijk werken in de online advertising.
Dat heeft voordelen voor jou:

  • Je bent goedkoper uit dan bij grote mediabureaus.
  • Je hebt meer persoonlijk contact. 
  • We kunnen snel handelen. 
  • We maken voor jou creatieve en unieke campagnes die geloofwaardig en echt zijn.

Ga je een samenwerking aan met DutchFamilyWorks? Dan kun je rekenen op een professionele en persoonlijke werkwijze. Voor advertenties en campagnes heb je contact met eigenaresse Linda Bosscher.

 

Linda is de drijvende kracht en coördinator achter de content voor campagnes. Zij verzorgt alle advertorials, sponsored topics op social media of andere vormen van advertenties en commerciële content.

Webshop Catalogus

Love2BeMama heeft in het verleden een webshop gehad, en dit krijgt een vervolg, met een Love2BeMama Catalogus (Webshops2Love, Products2Love en Things2Do) waarin de bezoekers geïnspireerd worden met de leukste, mooiste, beste producten, diensten en Things2Do voor moeders, kinderen en het gezinsleven. Zij kunnen vanuit de catalogus doorklikken naar aangesloten webshops om de producten direct te bestellen. Heb je interesse in vermelding van jouw product in de catalogus? Neem contact op met Linda via mail@dutchfamilyworks.com.

 Love2BeMama.com

Bereik tot 85.000 unieke bezoekers in de doelgroep: jonge gezinnen, zwangeren, moeders met pubers en tieners.

Social media bereik: 40.000+

Pageviews: +/- 180.000

Wil je meer informatie over adverteren via DutchFamilyWorks op één van de platformen? Neem dan contact op met Linda Bosscher via: mail@dutchfamilyworks.com.