FOUNDER - DutchFamilyWorks
94
page-template-default,page,page-id-94,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

LINDA BOSSCHER

Founder

Mijn naam is Linda Bosscher. Ik ben eigenaar van DutchFamilyWorks. Wij zijn een online uitgeverij van de blogbrand Love2BeMama.

Mijn naam is Linda Bosscher. Ik ben 35 jaar, getrouwd en moeder van drie kinderen in de leeftijd van 11, 9 en 7 jaar oud. Ik ben online ondernemer, eigenaar van DutchFamilyWorks, en expert in online marketing, bloggen, social media, social influencers en online advertising. Al ruim 17 jaar ben ik actief als blogger, content creator en influencer. Ik heb van mijn passie mijn dagelijkse werk kunnen maken en daar ben ik heel blij mee. 

“Ik weet als geen ander wat de doelgroep interessant vindt en help de verbinding maken tussen doelgroep en product of dienst.”

Jarenlange kennis en ervaring op het gebied van online communicatie en – marketing combineer ik met mijn persoonlijke ervaringen. Vanuit zwangerschappen en het leven met kleine kinderen is in 2010 Love2BeMama.com ontstaan, wat tevens de start was van het overkoepelende bedrijf DutchFamilyWorks. Dit deed ik in eerste instantie naast mijn werk als leerkracht in het basisonderwijs. Al snel groeide het bedrijf en kon ik mijn vaste baan opzeggen om 100% te gaan voor DutchFamilyWorks.

Inmiddels staat mijn blog brand Love2BeMama als een huis en mag ik wel zeggen dat dit een groot succes is. Het is dé online go-to-plek voor hippe mama’s (to be). 

 

Ik werk fulltime als content creator en influencer en social media specialist voor mijn blogbrand Love2BeMama.com. Hiervoor heb ik inmiddels een team van enthousiaste contentspecialisten om me heen verzameld, die helpen bij het maken van dagelijkse updates. 

Mijn specialiteit is het schrijven van redactionele content en verschillende vormen van online adverteren. Geef me een opdracht en ik zet het voor je om in content voor campagnes op de blogs en social media kanalen.

 

Ik sta midden in het moederschap, ben onderdeel van de doelgroep en als ik dat niet ben, is er wel iemand in ons team die zich verwant voelt. Wij weten wat moeders interessant vinden en wat blogbezoekers & social volgers graag lezen en zien.

“DutchFamilyWorks is de online uitgeverij van onze blogbrands en staat open voor samenwerkingen en verkoop van advertentieruimte. Wil jij meer online zichtbaarheid en werken aan je marketingdoelstellingen voor je product, merk, webshop of bedrijf? Neem contact op met account- en projectmanager Mike Bosscher via: mike@dutchfamilyworks.com