FOUNDER - DutchFamilyWorks
94
page-template-default,page,page-id-94,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

LINDA BOSSCHER

Founder

Mijn naam is Linda Bosscher. Ik ben eigenaar van DutchFamilyWorks.

Ik ben 32 jaar, getrouwd en moeder van drie kinderen in de leeftijd van 8, 6 en 4 jaar oud. Ik ben online ondernemer, eigenaar van DutchFamilyWorks, en expert in bloggen, social influencers marketing, social media en online advertising. Bloggen doe ik al ruim 17 jaar. Het is van mijn passie ook mijn dagelijkse werk geworden. Daar ben ik heel blij mee!  De interesse en liefde voor internet zat er al op jonge leefijd in. Ik startte met websites toen je nog met piepjes en bliepjes via een inbelverbinding online ging.

Inmiddels heb ik jarenlange kennis van bloggen en alles op online gebied. Ik combineer dit met mijn ervaringen met zwangerschappen, kinderen, producten voor moeders, kinderen en het gezinsleven.

“Ik weet als geen ander wat mijn doelgroep interessant vindt en dat breng ik graag onder de aandacht.”

Na de geboorte van mijn zoon startte ik in 2010 met mijn blog: Love2BeMama.com. Dat was ook het begin van DutchFamilyWorks. Het begon als hobby, maar al snel groeide het blog uit haar voegen en heb ik mijn baan als leerkracht in het basisonderwijs opgezegd. Ik besloot me voor 100%  te storten op mijn eigen bedrijf. Met succes!

Inmiddels bestaat mijn blog brand Love2BeMama en mag ik wel zeggen dat dit een groot succes is. Het is dé go-to-plek voor hippe mama’s (to be). Ik werk nu fulltime als blogger en Social Media Influencer, ik heb medewerkers in dienst en werk samen met diverse leuke freelance specialisten.

Ik ben gespecialiseerd in het schrijven van content en in verschillende vormen van online adverteren. Geef me een opdracht en ik zet het om in content voor blogs of social media kanalen.
Doordat ik middenin het moederschap sta en in contact ben met veel andere moeders weet ik wat de moeder van nu interessant vindt en wat mijn blogbezoekers & social volgers graag lezen.

In juni 2017 lanceer ik een nieuw platform voor vrouwen van 30 –45 jaar.  Dit gaat over: mindfulness, werk, sparen, huis kopen, hypotheek, carrière, vrije tijd, vakanties, reizen, gezondheid, food, wijn en koffietentjes. Een glossy lifestyle blog voor vrouwen. Wil je op de hoogte blijven? Stuur me een mailtje en ik zet je op de lanceringslijst!

“DutchFamilyWorks is de online uitgeverij van mijn blogbrands en dé place to be als je meer zichtbaarheid wilt voor jouw prachtige producten en diensten. Heb jij een product, merk, webshop of bedrijf en wil je meer online bereik? Mail me voor meer informatie om samen te werken: mail@dutchfamilyworks.com”